DSİ 24. Bölge Müdürü Dündar, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti
Cem DAŞDELEN
DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını ziyaret etti.
Bölge Müdürü Dündar’ı ziyaretinde Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen, Cemiyet 2’nci Başkanı Erbil Hüryurt, Genel Sekreter Burhan Akyıldırım karşıladı.
Dündar, DSİ 24. Bölge’nin Kars, Ardahan ve Iğdır’a yaptığı yatırımlar, devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler vererek bir süre sohbet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen, Dündar’a teşekkür ederek, DSİ 24. Bölge Müdürlüğünün Kars’a ve bölgeye ciddi anlamda yatırımlar yaptığını ve yapmaya devam ettiğini söyledi.
Daşdelen, Kars’a yapmış oldukları yatırım ve hizmetlerden dolayı Bölge Müdürü Dündar ve ekibine teşekkürlerini iletti.
Ziyarette, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Cem Daşdelen, Turgut Kaya ve Volkan Karabağ’da hazır bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.