• BIST 4.951,17
  • Altın 1208.547
  • Dolar 19.0211
  • Euro 20.3963
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Kars’ta "İstihdam Seferberliği-2019" toplantısı düzenlendi

Kars’ta "İstihdam Seferberliği-2019" toplantısı düzenlendi
Kars’ta "İstihdam Seferberliği-2019" toplantısı düzenlendi

Kars’ta "İstihdam Seferberliği-2019" toplantısı düzenlendi

Ercüment DAŞDELEN

Kars Vali Türker Öksüz’ün Başkanlığında, “Burası Kars Burada İş Var” sloganıyla "İstihdam Seferberliği-2019" toplantısı düzenlendi. 

Valilik makamında yapılan toplantıda; Kars’ta istihdam artırıcı teşviklerin yanında istihdamın artırılması için işverenlere yönelik toplantılar düzenlenmesi ve bilgilendirme programı yapılması kararlaştırıldı. 

Ayrıca önümüzdeki günlerde Kars’ta istihdam ile ilgili tüm aktörlerinin temsil edildiği geniş kapsamlı istihdam artırıcı değerlendirme toplantısı yapılması da planlandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un talimatlarıyla, Kars Valisi Türker Öksüz’ün Başkanlığında yapılan toplantıya; Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yusuf  Bulut, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Ayluçtarhan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Acay katıldı.

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Kars'tan Havadis | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.