• BIST 5.031,98
  • Altın 1211.438
  • Dolar 19.0481
  • Euro 20.4952
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Sarıkamış Kayak Merkezinde kar sevinci

Sarıkamış Kayak Merkezinde kar sevinci
Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi, son yağan kar ile birlikte doldu taştı.

iha- Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi, son yağan kar ile birlikte doldu taştı. Kayak merkezinin pistlerine kendilerine atan kayak severler renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden birisi olan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak severlerden yoğun ilgi gördü. Bölgede 2 gün üste üste yağan kar turizmcilerde yüzünü güldürdü. Kar kalınlığının 35 santimi bulduğu Sarıkamış'ta kayak takımlarını alan vatandaşlar pistlere koştu. Sarıkamış'taki yoğunluk ise kameralara yansıdı.

Sezonu açtıklarını ifade eden kayan severler, "Şu anda yüzlerinden belli oluyor mutlulukları, herkes bu anı bekliyordu. Yeterli seviyede karımız var. Kayak sezonun açıldığını duyanlar çığlık attı" dedi.

Çok sayıda insanın olduğuna dikkat çeken kayak severler, "Çok sayıda misafirimiz var. Sarıkamış'ta oteller şu anda yüzde 60 dolulukta" diye konuştu.

Öte yandan Sarıçam ormanları, kristal kari ve uzun kayak pistleriyle kış turizminde ön plana çıkan Cıbıltepe Kayak Merkezi Türkiye'nin dört bir yanından gelen yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Sarıkamış'ı tercih eden kayak severler, çığ tehlikesi bulunmayan kristal kar üzerinde güneşli havada kaymanın tadını çıkarıyor.

aw816897-01.jpgaw816897-02.jpgaw816897-03.jpgaw816897-04.jpg

 

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Kars'tan Havadis | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.