• BIST 5.031,98
  • Altın 1211.438
  • Dolar 19.0481
  • Euro 20.4952
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Türk Kızılayı Kars Şube Başkanlığına Sıddık Demir seçildi

Türk Kızılayı Kars Şube Başkanlığına Sıddık Demir seçildi
Türk Kızılayı Kars Şubesinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Sıddık Demir, Başkan seçildi.

Türk Kızılayı Kars Şube Başkanlığına Sıddık Demir seçildi

Ercüment DAŞDELEN

Türk Kızılayı Kars Şubesinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Sıddık Demir, Başkan seçildi.

İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda faaliyet raporunun okunmasının ardından yapılacak faaliyetler anlatılarak kabul edildi.

50 üyesi bulunan Kızılay Kars Şubesinin genel kurulunda tek liste ile seçime giren Sıddık Demir 38 oy alarak Başkan seçildi. 

Yapılan seçimlerin sonunda Sıddık Demir Kızılay Kars Şube Başkanı olurken, Başkan Yardımcılığına Yasin Bakırhan, yönetim kurulu üyeliklerine ise Hasan Tipi, Suat Günerli ve Naize Çiftçi seçildi.

Seçim sonrası katılım sağlayan üyelere teşekkür eden Kızılay Kars Şube Başkanı Sıddık Demir, “Bizler Türkiye’nin 150 yıllık geçmişiyle gözbebeği olan ve kamu yararına çalışan Kızılay’ın Kars’ta ki çalışmalarını daha ileriye taşımak için emek vereceğiz. Yeni bir heyecanla çıktığımız bu yolda tüm üyelerimizin desteğini hissetmek istediğimiz gibi, her Karslının da yapacağımız çalışmalara sahip çıkacağına inanıyoruz. İnşallah bizler yurtiçi ve yurtdışında sıkıntıda olan herkesin yanında olan Türk Kızılay’ının bayrağını daha üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

turk-kizilayi-kars-sube-baskanligina-siddik-demir-secildi-(6).jpgturk-kizilayi-kars-sube-baskanligina-siddik-demir-secildi-(5).jpgturk-kizilayi-kars-sube-baskanligina-siddik-demir-secildi-(3).jpgturk-kizilayi-kars-sube-baskanligina-siddik-demir-secildi-(2).jpg

Bu haber toplam 1259 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 Kars'tan Havadis | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.